Battlefield 1: Revolution Satışa Sunuldu, Battlefield 1: Incursions Rekabetçi Modu Duyuruldu

Gazali Çetinkaya

 
   Electronic Arts ile DICE, tüm oyun içeriğini tek bir pakette toplayan Battlefield 1: Revolution'ı resmi olarak duyurdu ve duyuru ile birlikte PS4, Xbox One ve PC'de satışa sundu.
 
   Battlefield 1: Revolution'ın içeriği şu şekilde:
 
- Battlefield 1 Temel Oyun
- Battlefield 1 Premium Pass
- Battlefield 1 They Shall Not Pass Genişletmesi
- Battlefield 1 In the Name of the Tsar Genişletmesi
- Battlefield 1 Turning Tides Genişletmesi
- Battlefield 1 Apocalypse Genişletmesi
- Henüz yayınlanmamış tüm genişletme paketlerine iki hafta erken erişim
- 14 Battlefield 1 Üstün Battlepack'i
- 14 özel künye
- Sunucu sıralarında öncelik
- Battlefield 1 Büyük Savaşın Kahramanları Paketi
 
   Ayrıca Battlefield 1: Revolution veya Battlefield 1 Premium Pass sahipleri şu andan itibaren Lupkow Geçidi haritasında oynayabilirler. Lupkow Geçidi, Battlefield genişletmesi olan Battlefield 1 In the Name of the Tsar'ın ilk haritası. Eylül'de yayınlanacak tam genişletme paketi dahilinde beş harita daha olacak.
 
   Ocak 1915'te Rusya'nın kontrolündeki Karpat geçitlerinde gerçekleşen Avusturya-Macaristan taarruzundan esinlenilen Lupkow Geçidi, savaşı Rus Ordusunun donmuş topraklarını savunduğu zorlu bir atmosfere taşıyor.
 
   Son olarak, rekabetçi mod Battlefield 1 Incursions da duyuruldu. Battlefield 1 Incursions, Battlefield 1'in özgünlüğünü daha sınırlı ve küçük ölçekli bir savaşa taşıyor. Yalnızca 5 takım üyesiyle birlikte her hamle, her eylem ve her öldürme karşılaşmanın kaderini belirliyor. Puanlama sistemi, takım oyununa ve ortak çalışmaya her zamankinden daha fazla önem veriyor. Eylül'de mod için kapalı alfa düzenlenecek. Tüm detaylara battlefield.com/tr-tr üzerinden ulaşabilirsiniz.
 
   Battlefield 1: Revolution ve Battlefield 1: Incursions fragmanlarını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.