Forza 3 'Ultimate Collection' mı Geliyor?

Levent Polater

 
 
    3 Kasım'da Sony her ne kadar Gran Turismo 5'i çıkarıp bombayı patlatacağını düşünse de bunu sabote etmek isteyenler olabilir. "Nasıl yani?" demeyin. OFLC yani Avustralya'nın 'rating board' (yaş sınırı belirleyici) biriminin son listelemesine göre Microsoft, Forza 3 'Ultimate Collection' adında bir oyun duyuracak gibi görünüyor.
 
    Microsoft, böyle bir oyun duyurarak Gran Turismo 5 satışlarına darbe vurmayı düşünüyor olabilir, ya da böyle kasıtlı bir niyetleri de olmayabilir, günahlarını almayalım. Ancak söz konusu duyuru 3 Kasım tarihine yakın bir zaman diliminde gerçekleşirse aksini düşünemeyiz doğrusu...
 
    Bu bilgi henüz Microsoft tarafından doğrulanmadı. Oyunun açılımı olarak ise Forza 3 ve şimdiye dek çıkmış tüm indirilebilir içeriklerinin içinde bulunduğu bir paket olacağı düşünülüyor. İçeriklerin alıcının oyununa dahil olabilmesi ise ya direk disc'in içinde olarak sağlanması ya da kutuda bulunan bir kod sayesinde temin edilebileceği söyleniyor. Ancak korsan oyunculuğun önüne geçilmesi için büyük ihtimalle kod yöntemi tercih edilecektir. Hemen tahminlere başladık bile, önce doğrulanıp doğrulanmayacağını görelim bakalım.
 
 
 OFLC