The Last of Us Part II'nin Geçeceği Şehirlerden Birisi Seattle

Gazali Çetinkaya

   Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Naughty Dog, PlayStation Experience sunumundan bu yana The Last of Us Part II hakkında herhangi bir bilgi vermedi ancak oyunun hayranları duyuru fragmanından ve konsept görselden yola çıkarak oyunun geçeceği şehirlerden birisini buldu. Seattle.
 
   Oyunun nerede geçeceğini araştırma çalışmaları geçtiğimiz haftalarda reddit kullanıcısı Voldsby tarafından başlamıştı. Voldsby fragmanda yer alan detaylardan yola çıkarak oyunun geçeceği bölgelerden birisinin Washington eyaletinin Seattle şehri olabileceğini keşfetti.
 
 
 
   Voldsby, bugün The Last of Us Part II konsept tasarım görselindeki otoparkın Seattle'da olduğunu göstererek bu haberi doğrulayan yeni bir kanıt daha buldu. Fragmandaki bina ile görseldeki otoparkın mesafesine baktığımızda birbirlerine oldukça yakın olduklarını görüyoruz.
 
 
 
   Böylelikle, The Last of Us Part II'nin geçeceği şehirlerden birisinin Seattle olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.
 
   Oyun sadece bir şehir üzerinden ilerlemeyecektir. Austin'de başlayan ilk oyundaki maceramızda görev gereği Boston, Pittsburgh, Jackson ve Salt Lake City gibi birçok şehre gitmiştik. 
 
   The Last of Us Part II PS4 için geliştiriliyor, çıkış tarihi henüz belli değil.