Metro Exodus E3 Fragman Müziği İndirmeye Sunuldu

Gazali Çetinkaya

 
   E3 2017'deki en iyi duyurulardan birisi kuşkusuz yeni Metro oyunu Metro Exodus oldu. Yaklaşık olarak dört buçuk dakika civarında olan oynanış fragmanı ile 4A Games Metro hayranlarını etkilemeyi başarmıştı. Bu fragmanı etkileyici kılan özelliklerden birisi de arka planda çalan tema müziğiydi. 
 
   Geliştirici stüdyo 4A Games, film müziği bestecisi John Murphy imzası taşıyan bu müziğin yüksek kaliteli sürümünü ücretsiz indirmeye sundu. Daha öncesinde 28 Days Later filminde bir versiyonu yer alan “In The House In A Heartbeat” Metro Edoxus resmi websitesi üzerinden indirilebilir durumda.  metrothegame.com/en-gb/  
 
   “In The House In A Heartbeat” ayrıca SpotifySoundcloud ve YouTube üzerinden de erişilebilir durumda.
 

Yıl 2036.
 
Nükleer savaş dünyayı harap ettikten çeyrek yüzyıl sonra hayatta kalan birkaç bin kişi Metro tünellerinde Moskova'nın yıkıntıları arasından hayata sarılıyor. Zehirli elementlere karşı mücadele ettiler, mutasyona uğramış yaratıklar ve paranormal dehşetlerle savaştılar ve iç savaşın hiddetine maruz kaldılar.
 
Fakat şimdi Artyom olarak, Metro'dan kaçıp felaket sonrası Rusya'dan Doğu'da yeni bir yaşam arayışına uzanan inanılmaz kıtalar arası bir yolculuk süren Spartan Rangers grubuna liderlik etmelisin.

 
   Metro: Exodus 2018'de PS4, Xbox One ve PC için çıkacak.