Walking Dead Oyun Tasarımcısı Blizzard'a Katıldı

Gazali Çetinkaya

   Amerikalı video oyun tasarımcısı Harrison G. Pink Blizzard'a katıldı.
 
   Harrison G. Pink, twitter üzerinden yaptığı duyuru ile Blizzard'ta Diablo ekibinde kıdemli tasarımcı olarak çalışacağını açıkladı. 
 
   Harrison G. Pink, 2011 - 2014 yılları arasında Telltale bünyesinde çalıştı bu süre zarfı boyunca The Walking Dead Season 1, 2 ve 400 Days'de oyun tasarımcısı, Tales from the Borderlands'te ise baş tasarımcı olarak görev aldı. 
 
   Kendisi Aralık 2014'te Telltale'dan ayrıldı ve 2K Games bünyesinde olan Hangar 13'e geçti. Burada ise Mafia 3 ve Mafia 3'ün indirilebilir içeriği Stones Unturned dünyasının tasarımı ile uğraştı.
 
   Harrison G. Pink şimdi ise Temmuz 2017 tarihiyle birlikte Blizzard Entertainment Diablo ekibinde kıdemli tasarımcı olarak çalışıyor. Diablo III 2014 yılında çıktı ve ardından Reaper of Souls genişlemesi geldi. En son 27 Haziran'da oyuna Necromancer sınıfını ekleyen Rise of the Necromancer indirilebilir içeriği yayınlandı.
 
   Harrison G. Pink şu anda ekibi ile birlikte tüm platformlarda 30 milyon civarı satan Diablo 3 için yeni içerikler üzerinde veya serinin dördüncü oyunu üzerinde veya geçtiğimiz ay söylentisi çıkan Diablo 2 remaster üzerinde çalışıyor olabilir.