Hellblade: Senua’s Sacrifice 8 Ağustos'ta Çıkacak

Gazali Çetinkaya

 
   Hellblade: Senua’s Sacrifice 8 Ağustos'ta dijital olarak PlayStation 4 ve PC (Steam, GOG) için çıkış yapacak, geliştirici Ninja Theory resmi olarak duyurdu. Oyun PS Store'da 88,99 TL, Steam'de 49,00 TL, GOG'da $29.99 fiyat ile ön siparişte bulunuyor. 
 
   PlayStation 4'te oyunu kim ön sipariş verirse Hellblade teması, PC'de oyunu kim ön sipariş verirse Hellblade: Senua’s Song isimli özel dijital çizgi roman verilecek. Ayrıca Steam ve GOG üzerinde belirtilene göre oyun Türkçe arayüz ve altyazı desteği sunacak.
 
   Hellblade: Senua’s Sacrifice için Ninja Theory tarafından paylaşılan tanıtım yazısı şu şekilde:
 
Hellblade: Senua’s Sacrifice Heavenly Sword Enslaved, Odyssey to the West ve DmC: Devil May Cry'ın yapımcılarından gelen bir savaşçının mitlere ve çılgınlığa olan acımasız yolculuğu. Viking çağında kalbi kırık bir Kelt savaşçı, gördüğü akıldan çıkmayan önseziler ardından ölü sevgilisinin ruhu için savaşmak adına Viking Cehennemine giden bir göreve çıkıyor. Nörologlar ve ruh hastalığı yaşayan kişilerin katkılarıyla oluşturulan oyun, Hellblade: Senua’s Sacrifice, seni Senua'nın zihninin melankolik öfkesinin derinlerine çekecek. 
 
   Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.