E3 2017: Microsoft Konferans Tarihi ve Saati Duyuruldu

Gazali Çetinkaya

 
   Microsoft, E3 (Electronic Entertainment Expo) 2017 fuarında düzenleyeceği konferansının tarihini ve saatini şimdiden açıkladı.
 
   Yapılan açıklamaya göre de E3 2017 Microsoft konferansı 12 Haziran 2017 tarihinde saat 01:00'da Galen Center/Los Angeles'ta düzenlenecek. 
 
   Ayrıca Aaron Greenberg, bu yıl E3'te Xbox FanFest'in geri döneceğini de duyurdu. Bu konu ile ilgili daha fazla detay ise ilerleyen haftalarda gelecek.
 
   Bu yılki konferansta Microsoft'un ağırlıklı olarak Project Scorpio'yu tanıtması bekleniyor. Onun dışında yeni oyun duyuruları ve halihazırda duyurulmuş oyunlardan yeni bilgiler ve oynanış videoları da gelecektir. Ocak ayında Xbox patronu Phil Spencer, Microsoft 2017 oyun listesinin güçlü olacağını belirtmişti. Ayrıca bu yılki oyun listesine Halo ve Gears'ın liderlik etmeyeceğini yeni deneyimler ile birlikte yeni IP'lerin geleceğini söylemişti.
 
   Microsoft dışında Electronic Arts özel olarak düzenleyeceği EA Play etkinliğinin tarihini geçtiğimiz ay açıklamıştı. EA Play 2017 10-12 Haziran tarihlerinde Hollywood Palladium'da yapılacak.  
 
   E3 2017, 13 Haziran - 15 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek. Fuar ilk kez halka açık olacak.