PS4 Pro 'Boost Mode' ile Eski Oyunlarda Performans Artışı Sağlanıyor

Gazali Çetinkaya

 
   Sony Interactive Entertainment bugün bir sonraki büyük sistem yazılımı güncellemesini tanıttı ve tanıtımında yer vermediği önemli bir detay ortaya çıktı. 
 
   Rapora göre de bu güncelleme ile gelen 'Boost Mode', eskiden çıkmış ancak geliştiricileri tarafından PS4 Pro desteği sunulmamış oyunlarda performans artışı sağlıyor. PS4 Pro 'Boost Mode' için PSN'deki açıklama şu şekilde yapılmış. "PS4 Pro'nun (CUH-7000 serisi) sunulmadan önce piyasaya sürülen bazı oyunlar için daha yüksek frame rate de dahil olmak üzere gelişmiş oyun deneyimini yaşayın." 
 
   Bu özelliği kullanmak için sistem menüsünden aktif edilmesini gerektiğini belirtelim. Ayrıca modun tüm oyunlarda kusursuza çalışmayabileceği ve beklenmedik durumlarda kapatılması gerektiği de belirtilmiş. Bu mod için birkaç video çekildi bile. Başlıklara tıklayarak ulaşabilirsiniz. (Evil Within, Just Cause 3)
 
   Kod adı Sasuke olan sistem güncellemesi 4.50 şu anda daha önce kayıt yaptıranlar ve seçilenler için betada bulunuyor. Tam sürüm çıkış tarihi açıklanmış değil. Detaylara buradan ulaşabilirsiniz.