Forza Motorsport 7 Fanatec Tarafından Doğrulandı

Gazali Çetinkaya

 
   Microsoft'un uzun zamandır en başarılı serilerinden birisi olan Forza Motorsport'un yenisi şimdiden doğrulandı. 
 
   Direksiyon üreticisi Fanatec'in CEO'su Thomas Jackermeier, kendi resmi forumları üzerinden Forza Motorsport 7 için bir başlık açtı ve burada da oyunculardan gelen istekleri aldı.
 
"Turn 10 ekibi ile bu hafta bir görüşmem var ve Forza Motorsport'un bir sonraki yapımı için yapabileceğimiz birkaç şeyi tartışacağız. Eğer bir şey eklemek isterseniz, lütfen bana bildirin. FM6'daki herhangi bir direksiyon / pedal / vites ile ilgili sorunlarınız varsa belirtin ve FM7'de hangi yeni özelliklerin desteklenmesini istediğinizi bize bildirin."
 
   Ardından forumdaki konuyu güncelleyen Fanatec, görüşmenin çok iyi geçtiğini ve bir sonraki Forza Motorsport oyununda birçok şeyi daha iyi yapmak için çalışacaklarını belirtti. 
 
   Henüz Microsoft'tan Forza Motorsport 7 için resmi bir duyuru gelmese de yeni oyunun geleceği Fanatec tarafından doğrulandı ki zaten yeni bir oyunun geleceğine pek şüphemiz yoktu.
 
   Microsoft bu nesilde Forza Motorsport 5 (2013), Forza Horizon 2 (2014), Forza Motorsport 6 (2015) ve Forza Horizon 3 (2016) olmak üzere Forza serisinden toplamda 4 oyun sundu. Serinin ilk yapımı 2005 yılında çıkmıştı. Bir sonraki Forza Motorsport oyununun duyurusunu ise önümüzdeki E3'te görebiliriz.