Sniper: Ghost Warrior 3'ün Steam Fiyatı Uygunken Bir Tane Kapmak Lazım

Gazali Çetinkaya

   
   CI Games'in (City Interactive) Sniper: Ghost Warrior serisindeki yeni macerası önümüzdeki yıl çıkış yapacak ve oyunun Steam'deki ön sipariş fiyatına baktığımızda ise Türkiye için özel bir fiyatlandırma yapılmış gibi görünüyor. 
 
   CI Games'in (City Interactive) yazın ekstra hikaye DLC'si "The Escape of Lydia" eşliğinde ön siparişe açtığı Sniper Ghost Warrior 3'ün yurt dışı fiyatını gözden geçirdiğimizde hem konsol hem de PC tarafında 50 dolar fiyat etiketi olduğunu görüyoruz. Steam'de Türkiye'deki kullanıcılara sunulan fiyatı ise 75 TL olarak belirlenmiş durumda. Henüz oyunun çıkışına epey bir vakit bulunuyorken Sniper Ghost Warrior 3 Steam sayfası da tamamen Türkçe olarak hazırlanmış.
 
   Konsol tarafına baktığımızda ise özellikle PlayStation 4 için fiyat epey yüksek tutulmuş. Oyun şu an TR PSN'de 209 TL ile ön siparişte bulunuyor. Xbox One üzerindeki fiyat ise PlayStation 4'e göre biraz daha iyi diyebiliriz. Oyunun Xbox TR mağazasındaki ön sipariş fiyatı 180 TL.
   
   Oyunun çıkış tarihi 4 Nisan 2017 gibi uzak bir tarih olsa da en azından türü seven PC kullanıcılarının gözden geçirmesi gerekiyor. Yoksa 89 TL ile ön siparişe açılıp daha sonra 179 TL'ye çıkarılan Mafia III gibi bir manzara ile karşı karşıya kalabiliriz. 
 
   Son olarak "The Escape of Lydia" adlı hikaye DLC'sinin ön sipariş bonusu kapsamında verildiğini bir kez daha belirtelim. "Ön siparişi ver ve tek oyunculu hikaye modu "The Escape of Lydia"ya sahip ol. Kadın bir keskin nişancı rolünde hikayenin öncesinde yaşananları keşfet."
 
   Sniper: Ghost Warrior 3'te Rusya sınırlarına yakın Kuzey Gürcistan bölgesine düşen Jonathan North adlı Amerikan askerinin rolüne gireceğiz. Sniper: Ghost Warrior 3 ayrıca açık dünya olarak sunulacak ve oyunda dinamik hava koşulları ile birlikte gece-gündüz döngüsü bulunacak. CRYENGINE ile geliştirilen taktiksel shooter oyunu Sniper: Ghost Warrior 3'te araç ve drone kullanımı da ek olarak bulunacak.