Deep Silver: Bir Sonraki Metro Oyunu 2017 Yılında Çıkmayacak

Gazali Çetinkaya

   Dün gece büyük bir heyecanla yeni Metro oyununun geliştirildiğini ve 2017 yılı içerisinde geleceğini haber yapmıştık. Ancak ne yazık ki oyun 2017 yılı içerisinde gelmeyecek gibi görünüyor.
 
   Metro - The Game resmi facebook sayfası paylaştığı mesajla Metro serisinin dağıtıcısı Deep Silver'ın açıklamasını bizlere iletti.
 
   Mesajda ise Deep Silver'ın son derece başarılı Metro serisi için iddialı planlarının olduğu ancak bir sonraki Metro oyununu 2017 yılında çıkarmanın bu planların arasında olmadığı belirtilmiş. Ek olarak konu hakkında daha fazla haber olduğunda paylaşacaklarını, oyunculara sabırları için teşekkür ettiklerini de söylediler.
 
"Deep Silver has ambitious plans for the hugely successful Metro series. But just to manage our fans' expectations - releasing the next Metro game in 2017 is not one of them."
 
   Dün gece duyurunun yapıldığı sayfayı hatırlayacak olursak zaman çizelgesinde bir sonraki Metro oyununun (The next Metro video game) 2017 yılını işaret ettiğini görüyorduk. Ancak şimdi aynı sayfaya gittiğimizde tarih kısmında soru işareti var ve oyun isminde ise başlıksız bir Metro projesi (An untitled Metro project) olduğu yazıyor. Yapılan küçük açıklama yazısı da ek olarak değiştirilmiş. 
 
   Sayfanın dün geceki halinin ekran görüntüsüne aşağıdan, yeni haline ise buradan bakabilirsiniz. 
 
Yeni Metro Oyunu Duyuruldu!