Watch Dogs 2'nin Ön Siparişleri Ubisoft'un Beklentisinin Altında Kalmış

Gazali Çetinkaya

 
 
   İlk Watch Dogs oyunu her ne kadar güzel bir oyun olsa da Ubisoft'un yaptığı reklamlar neticesinde epey bir eleştiri almıştı. Öyle görünüyor ki ilk oyunun bıraktığı yara bir nebze de olsa ikinci oyun üzerinde devam ediyor.
 
   Ubisoft CEO'su Yves Guillemot açıklamasında Watch Dogs 2 için "Ön siparişler düşündüğümüz kadar yüksek değil." dedi ve gördükleri kadarıyla oyunun harika bir deneyim yaşatacağını belirtti. Ayrıca Ubisoft CFO'su Alain Martinez ise ön siparişlerin önemli olduğunu ancak her zaman da ön siparişlerin oyun satışlarını belirlemediğini söyledi.
 
   Son olarak Yves Guillemot, bir sonraki Assassin's Creed hakkında ise "Henüz konu hakkında fazla bir şey söyleyemeyiz, oyun üzerinde sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Ne zaman hazır olursa o zaman çıkış yapacak. Harika bir oyun ve iyi görünüyor." açıklamasını yaptı.
 

 
   Watch Dogs 2, 15 Kasım 2016 tarihinde PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak. Ubisoft'un geçtiğimiz hafta yaptığı duyuruya göre de oyunun PC sürümü daha iyi optimize edilmesi açısından biraz gecikmeli olarak 29 Kasım tarihinde çıkış yapacak. 
 
   15 Kasım tarihinde Kuzey Amerika, 17 Kasım tarihinde de Avrupa bölgesi için Assassin’s Creed: The Ezio Collection adlı remaster paket çıkış yapacak. Assassin's Creed II, Brotherhood ve Revelations oyunlarını içerecek paket tüm DLC'ler ile birlikte PlayStation 4 ve Xbox One sahiplerine sunulacak.