Inversion'ın Türkçe Yaması Yayınlandı

Gazali Çetinkaya

 
   2012 yılında çıkış yapmış olan ve BANDAI NAMCO Entertainment'in dağıtıcılığını üstlendiği Inversion'ın PC sürümü için Türkçe yama yayınlandı. 
 
    Genç bir polis memurunu kontrol edeceğimiz Inversion'da Russel ile kaybolan kızını ararken, üstün bir teknolojiye sahip bilinmeyen düşmanlara yer çekimi silahımızı kullanarak karşı koymaya çalışıyoruz. Partnerimiz Leo Delgado da bize bu hususta yardımcı oluyor. Ayrıca oyunun hikayesini co-op moduyla da oynayabilirsiniz.
 
    TeknoForza ekibi tarafından çevirilen oyunun yamasını Forum donanım konusundan indirebilirsiniz. Oyunun Steam fiyatı ise şu an 18 TL.
 

YAMA NOTLARI
 
Yama STEAM sürümüyle uyumludur. 
Yama küfür, nükte ve yerel deyimler içermektedir. 
Yama Türkçe Karakterlerin tümünü desteklemektedir. (Bekir İnce'ye teşekkürler) 
Yamada Çoklu oyuncu modu (Multiplayer) diyalog barındırmadığından çevrilmemiştir, fakat Co-op Hikaye modu tamamen Türkçedir. 
Yamada Ses Ayarlarında bulunan bir seçeneğin gözükmeme problemi giderildi (Orijinalinde bu hata mevcuttu tarafımızca düzeltildi) 
Yamada her satır özellikle kontrol edilip çevrildi, hikayeye olabildiğince sadık kalındı. 
Yama, sizlerin en iyi Türkçe oyun deneyimini yaşayabilmeniz adına 3 kere testten geçirilmiştir. 
Yine de yamada herhangi bir çeviri/imla hatası ile karşılaşmanız durumunda bunu ister buradan, isterseniz forumdan belirttiğiniz takdirde yama en kısa sürede güncellenip tekrar sizlere sunulacaktır.