Hideo Kojima, Death Stranding'in Yeni Aktörünü Hâlâ Gizliyor

Gazali Çetinkaya

   Hideo Kojima'nın yeni oyunu Death Stranding şüphesiz merakla beklediğimiz yapımların başında geliyor. Merakla beklememizin sebeplerinden birisi tabii ki Hideo Kojima ancak oyunda Norman Reedus gibi başarılı bir aktörün olması da bir etken. Ancak Hideo Kojima oyunda bizlere Norman Reedus'un yanında başka aktör veya belki aktörler sunacak gibi de görünüyor.
 
   Mads Mikkelsen, Death Stranding Ekibine Katılmış Olabilir
 
   Hatırlarsanız Ağustos ayının sonlarına doğru Hideo Kojima twitter üzerinden Death Stranding'in setine ait bir fotoğraf paylaşmıştı ve fotoğrafta turuncu bir giysisi ve gri bir kapüşonu olan bir aktör bulunuyordu. Ardından ise Instagram üzerinden bir hayranı Mads Mikkelsen ile fotoğraf çekildi ve Mads Mikkelsen o fotoğrafta gri bir kapüşon ve turuncu bir giysiye sahipti. Tabii bu da hemen Mads Mikkelsen'ın Death Stranding ekibine katıldığı düşüncesini akıllara getirmişti.
 
   Şimdi ise Kojima yine Death Stranding'in setinden bir fotoğraf daha paylaştı ve sizin de aşağıda görebileceğiniz üzere bu yeni aktörün yüzü kamera ile kapatılmış. Fotoğraf altında paylaşılan yorumlarda ise genellikle bu kişinin Mads Mikkelsen olduğu belirtilmiş ve fiziğine baktığımızda ise yorumların gayet mantıklı olduğunu söyleyebiliriz.
 
 

 
   22 Kasım 1965 doğumlu Mads Dittmann Mikkelsen; Jagten, Adams æbler ve Hannibal dizisi olmak üzere birçok başarılı yapımda yer aldı.