Microsoft, Sony ile Alay Etmeye Devam Ediyor

Gazali Çetinkaya

   Bildiğiniz üzere Sony geçtiğimiz günlerde PlayStation 4 Pro'yu duyurdu ve konsolda 4K Blu-Ray sürücü olmayacağı belirtildi. Bunun üstüne de hemen Xbox UK resmi twitter hesabı Xbox One S'te bu özelliğin bulunduğunu belirten bir mesaj atmıştı.
   
   Bugün de Bethesda, PlayStation 4'e Fallout 4 modunun hala gelmemiş olmasının Sony'nin suçu olduğunu belirtti. Bunun üzerine de Microsoft'tan Larry Hryb ve Xbox UK attığı tweetler ile bu konuda da Sony ile alay etti. 
 
   Xbox UK attığı mesajda Xbox One'ın mod desteği olduğunu belirtti, Larry Hryb ise Xbox One sahiplerinin Mayıs ayından beri Fallout 4 modlarının tadını çıkardığı tarzında bir yorumda bulundu. 
 
 
 

 
   Microsoft'un en güçlü oyun konsolu olacağını iddia ettiği Xbox Scorpio, 2017'nın sonlarında çıkış yapacak. 
 
   Sony'nin standart PlayStation 4'e göre daha güçlü olarak sunacağı PS4 Pro ise 10 Kasım tarihinde 399 dolar fiyatıyla, standart modele göre %30 daha küçük, %16 daha hafif ve %28 daha az enerji tüketimi yapan Slim modeli ise 15 Eylül tarihinde 299 dolar fiyat ile satışa çıkacak. Slim modelin ülkemizde kaç TL fiyat ile satışa çıkacağına buradan ulaşabilirsiniz.