Söylenti: Red Dead Redemption Remaster PS4, Xbox One ve PC için Gelebilir

Gazali Çetinkaya

 
   2010 yılında çıkış yapmış olan Red Dead Redemption, PlayStation 3 ve Xbox 360 sahiplerinin o nesilde oynadığı en başarılı oyunlardan biriydi. Şüphesiz yeni oyunu da en çok beklenen yapımlardan biri olan Red Dead markası hakkında yeni söylentiler gelmeye devam ediyor. Ancak bu söylenti haberi yeni Read Dead oyunu değil de Red Dead Redemption Remaster hakkında.
 
   Gamefocus.co.kr adındaki Koreli video oyun sitesi tarafından paylaşılan raporda Red Dead Redemption Remaster'in geliştirildiği ve önümüzdeki yıl Xbox One, PlayStation 4 ve PC kullanıcılarına sunulacağı belirtildi. 
 
   Koreli video oyun sitesi ayrıca duyurunun Amerika'nın New York şehrinde gerçekleşecek PlayStation Meeting etkinliğinde yapılacağını da söylüyor. 
 

 
   Daha öncesinde Take Two, finansal raporlarını paylaşmasıyla birlikte Rockstar Games'in birkaç proje üzerinde çalıştığını bunların da yakında tanıtılacağını belirtmişti. Bunun dışında söylenti ve sızıntı haberleriyle meşhur Tidux adlı kullanıcı da Rockstar Games'in PlayStation Meeting etkinliğinde yer alacağını düşünüyor. 
 
 
   PlayStation Meeting etkinliği 7 Eylül tarihinde gerçekleşecek.