FIFA 17'de 23 Brezilya Kulübü Yer Alacak

Gazali Çetinkaya

 
   Konami'nin PES 2017'deki Brezilya Ligi hamlesinden sonra aynı hamle FIFA 17'den de geldi. Electronic Arts, FIFA 17'de yer alacak 23 Brezilya kulübünü Eylül ayının başıyla birlikte açıkladı. Tamamı resmi adlara ve orijinal armalara sahip olan takımlar şöyle:
 
"América-MG, Atlético-MG, Atlético-PR, Avaí, Botafogo, Coritiba, Chapecoense, Criciúma, Cruzeiro, Figueirense, Fluminense, Goiás, Grêmio, Internacional, Joinville, Ponte Preta, Palmeiras, Santa Cruz, Santos, SãoPaulo, Sport, Vasco da Gama, Vitória"
 
   Brezilya'nın birinci klasmanındaki 18 takımla FIFA 17'deki Kariyer Modu'nda oynanabilecek. Brezilya'nın birinci klasmanındaki 18 takımın tamamı FIFA 17 menüsünde kendi liglerinde; ikinci klasmandaki beş takım ise Diğer Takımlar Menüsünde yer alacak.
 
   EA Brezilya Yayın Yönetmeni Jonathan Harris: “Brezilya'da dünyanın en tutkulu taraftarlarının önünde heyecan verici bir futbol oynanıyor. Biz de bu heyecanlı deneyimi EA SPORTS FIFA severlerle buluşturmaya devam etmeyi amaçladık. En güncel konsol jenerasyonları için çıkan FIFA'da ilk kez bu kadar çok sayıda Brezilya takımı yer alacak ve bunlardan bazılarının Kariyer Modu'nda da olmasından heyecan duyuyoruz.” şeklinde bir açıklamada bulundu.
 
  Süper Ligli FIFA 17 tüm dünyada 29 Eylül tarihinde Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 ve PC sürümleriyle çıkış yapacak. Oyun bu yıl Frostbite oyun motoru ve Journey adındaki hikaye moduyla hayranlarının karşısına çıkacak.