Luke Cage’den Harika Bir Fragman

Kaan Bolat

Luke Cage

 
   İlk olarak Jessica Jones ile karşımıza çıkan ve kendi dizisine de sahip olacak olan Luke Cage’den harika bir Fragman geldi. 
 
   Peki, kimdir bu Luke Cage diye soranlardansanız gerçek adı Carl Lucas gençliğinde çetelerde yer alır ve sonra pişman olup ayrılır. Ama çete lideri peşini bırakmaz, evine büyük miktarda uyuşturucu yerleştirir ve ihbar eder. Bunun sonucunda polisler tarafından yakalanır ve hapse atılır. Burada gardiyan Rackham ve diğer gardiyanlar tarafından da hem ırkçılığa hem de şiddete maruz kalır. Her şeyden ümidi kesmişken karşısına bilim adamı Dr. Noah Burstein karşısına çıkar ve ona bir çıkış kapısı aralar.
 
luke cage 
 
   Carl Lucas bu teklifi kabul eder ama Gardiyanlardan Rackham peşini bırakmaz ve Luke Cage deney sırasında Rackham yapılacak deneyi sabotaj eder ama çok geç kalmıştır Carl Lucas artık süper bir kuvvete sahip ve çelik kadar sert derisi olan bir insana dönüşmüştür. Artık karşısında kimse duramaz.  Carl Lucas güçlerini iyilik adına kullanmaya karar verir ve Luke Cage ismini alır.
 
 
 
   Son olarak Luke Cage’in en yakın arkadaşı ve ortağı Iron Fist’dir ve hem kendisine ait hem de beraber olarak çizgi romanlarda boy gösterirler. Luke Cage, 30 Eylül Tarihinde Netflix'de yayınlanacak.