Microsoft, Halo 5'in PC'ye Geleceği Söylentilerine Son Noktayı Koydu

Gazali Çetinkaya

 
   Birkaç haftadır süre gelen Halo 5: Guardians'ın PC'ye geleceği söylentileri tüm hızıyla devam etmekteydi. Özellikle son zamanlarda Forge modunun PC'ye duyurulması, bir diğer exclusive oyun Sunset Overdrive'ın PC'ye geleceği söylentileriyle de birleşince Halo 5'in PC'ye gelme ihtimali oldukça yüksek görünüyordu, ta ki Microsoft son noktayı koyana kadar.
 
  PC Gamer'a demeç veren Microsoft yaptığı açıklamada "Bizim yaklaşımımız epik Halo deneyimini Halo Wars 2 ile PC oyuncularına yaşatmak. Halo 5: Guardians'ı PC'ye getirme gibi bir planımız yok." sözlerini sarf etti.
 
   PC kullanıcıları için pek güzel bir haber olmasa da bir başka söylenti haberinin böylelikle sonuna gelmiş olduk. Microsoft'un epik Halo deneyimini konsollar ve PC üzerinde yaşatacağını iddia ettiği Halo Wars 2'nin henüz net bir çıkış tarihi bulunmuyor ancak oyunun bu E3'te oynanabilir olacağını biliyoruz. Muhtemelen oyun hakkında yeni bilgilere ve oynanış videolarına 13 Haziran günü saat 19:30'da Microsoft konferansında ulaşacağız.