Mount & Blade: Warband Yakında PS4 ve Xbox One'a Geliyor

Gökhan Yılmaz

  
     2010'un Mart ayında PC için çıkışını gerçekleştiren ve tek başına ek paket olmasıyla birlikte önceki oyunu geliştirmekle kalmayarak, pek çok moddan aldığı destek sayesinde başlı başına bir oyun olmayı başaran Warband, yaz aylarına kadar PlayStation 4 ve Xbox One'a çıkacak.
 
     İki platforma da dijital olarak çıkış yapacağı açıklanan oyun, 2010'da çıkmasına rağmen konsollara geçişi hem bizler için hem de yapımcılar için büyük bir başarı olarak görülebilir. Artık PlayStation 4 ve Xbox One oyuncuları da Mount & Blade II: Bannderlord çıkmadan önce konsollarında bu derin RPG oyununu deneyim edebilecekler ve hatta Multiplayer maçlara girerek atlarının üzerinde kılıç savurabilecekler.
 
     Şu an için Warband'in ne gibi özelliklere sahip olacağı ve görselliğinin yenilenip yenilenmeyeceği bilinmiyor. Oyunu mod desteği olmadan ve zorlu nişan alma yapısı ile gamepad'lerde nasıl oynanacağı hakkında da bir fikrimiz bulunmuyor, göreceğiz.
 
     Oyun bir Alman dijital mağazada HD olarak 23.35€'ya 31 Mayıs 2016 tarihinde çıkacak şeklinde listelenmiş görünüyor. Resmi bilgiler ulaştığında sizlere de aktaracağız.