Hearthstone'a Yeni Kahraman Geldi Ama WoW Oynamanız Gerekiyor

Gökhan Yılmaz

     Blizzard popüler kart oyunu Hearthstone'a yeni bir kahraman ekledi fakat bu kahramanı açmak için World of Warcraft'ta yeni bir karakter açıp kasmanız gerekiyor. Bu yeni açtığınız karakter ile oynayarak en az 20. seviyeye kadar gelmeniz gerekiyor ki Hearthstone'daki Liadrin isimli kahraman açılsın.
 
     Bu arada Liadrin'e biraz daha değinecek olursak tam olarak yeni bir kahraman olmadığını da belirtmek gerekiyor. Çünkü aslında Paladin ile aynı özelliklere sahip ve sadece görsel olarak değişiklik sunuyor. Yeni animasyonlar ve Taunt'lar ekliyor, bunlar dışında Paladin ile aynı kartlara sahip.
 
     Eğer World of Warcraft hesabınız yoksa ve bu yeni kahraman görselini açmak istiyorsanız da yine World of Warcraft'ın 20. seviyeye kadar ücretsiz oynayabilirsiniz (Starter Edition).
    
     Normalde yeni bir kahramana sahip olmak için zorla başka bir oyuna girmeyi sinir bozucu olarak nitelendirirdim fakat bunun yeni bir kahraman yerine "Skin" yani kozmetik bir eklenti olduğunu düşünürsek kabul edilebilir bir şey olarak düşünebiliriz. Sonuçta Hearthstone da Free to play türünde bir oyun.