Merakla Beklenen "Firewatch" Türkiye'deki Oyunculara Yarı Fiyatına Steam'de

Alkan Adakaner

 
    Steam'de bazı oyunların Türkiye'deki oyunculara Avrupa ve Amerika'dan daha uygun fiyata satıldığını görebiliyoruz. Firewatch da uygun fiyatıyla Türkiye'deki oyuncular için satışa sunuldu.
 
     Normalde Batılı oyunculara 19.99 dolardan (yaklaşık 62 TL) satılan oyun Türkiye'deki oyunculara 31 TL'den satılıyor. Üstelik oyunu şu an %10 indirimle 27,90 TL'ye satın alabilirsiniz.
 
    Göze oldukça hoş gelen grafikleri ve sunumuyla merakla beklenen oyunun Steam sayfasına BURADAN ulaşabilirsiniz. Aşağıda oyunun senaryosu ile ilgili detaylı bilgileri de bulmanız mümkün.
 
   Yıl 1989. Adı Henry olan bir adamsınız ve Wyoming kırsalında yangın gözetleme işi yapmak üzere kargaşa dolu yaşamınızı bırakıp buraya gelmişsiniz. Bir dağın tepesine konmuşsunuz, duman çıkan bir yer var mı diye bakıp kırın güvenliğini sağlıyorsunuz. İşiniz bu.
 
   Özellikle sıcak ve kurak yaz aylarında herkes diken üstündedir. Delilah adındaki şefinize her zaman küçük bir el telsizi ile ulaşabilirsiniz. Geride bıraktığınız dünyayla tek bağınız bu alet. Ama kuleden dışarıdaki dünyaya bakınca garip bir şey dikkatinizi çektiği zaman vahşi ve bilinmeyen bir hayatı keşfedeceksiniz, karşınıza sorular çıkacak ve sahip olduğunuz yegane anlamlı ilişkiyi kuracak ya da yok edecek seçimler yapacaksınız.