Homefront: The Revolution'a En Az 1 Yıl Boyunca Ücretsiz DLC Sunulacak

Samet Konuksal


   Yapım sürecinde birçok kez el değiştiren yeni Homefront oyunu bu kez kesin olarak geliyor. Deep Silver tarafından geliştirilip piyasaya sunulacak olan Homefront: The Revolution'un içerikleriyle ilgili bazı açıklamalar yapıldı. Yaptığı açıklamalarda firma yetkilileri, oyundaki içeriklerin ücretsiz olacak sunulacağını belirtti.
 
    Oyunun tasarımcısı Fasahat Salim yaptığı açıklamalarda, "Oyunda kesinlikle Pay to Win denen bir kavram yok çünkü her şeyi normal oynayışla ücretsiz olarak elde edilebilecek bir şekilde tasarladık. Parayla sunabileceğimiz tek şey, oyunda ilerlemeye vakti olmayan oyuncuların bazı içerikleri kısa yoldan açmalarını sağlamak. Bu da aslına bakarsanız sadece zamanı olmayan kişiler için kaybı önlemeye yönelik oluşturuldu." sözlerini söyleyerek oyunda yer alacak olan paralı içeriklerden bahsetti.
 
    Ücret ödeyerek özel içeriklerin alınamayacağını söyleyen Salim, "Oyunun çıkışında yer alan her şeyi ücretsiz olarak da bir şekilde elde edebileceksiniz. Hatta çıkıştan sonra bile bir yıl boyunca getireceğimiz yeni görevler ve diğer içerikler de ücretsiz olacak. Homefront: The Revolution'da her zaman sunacağımız ücretsiz bir içerik olacak. Hazırladığımız görevleri paket haline getirmeyeceğiz. Bir görevin yapımını tamamladığımızda oyunculara sunacağız ve oynamaya başlayacaklar. Bunu en az bir sene boyunca sürdürmeyi düşünüyoruz." eklemelerini yaptı.