Doctor Strange İçin Büyülü Fotoğraflar Yayınlandı

Özgehan Özdoğan


     Entertainment Weekly, Benedict Cumberbatch'i Stephen Strange rolünde görebileceğimiz görselleri "Marvel'ın Şimdiye Kadarki En Büyüleyici, En Mistik Filmi" başlığı altında paylaştı.

     Filmin yönetmeni Scott Derrickson'ın "Hala birilerinin gelip 'Bu film aşırı tuhaf. Devam edemeyiz.' demesini bekliyorum." dediği filmde hikaye Dr. Stephen Strange bir araba kazası geçirmesi ve sonrasında başka boyutlarda ve büyünün karanlık dünyasında da iyi bir şeylerin olduğunu keşfetmesi yönünde gelişiyor.

     Dr. Stephen Strange'e hayat veren Benedict Cumberbatch ise "Bu filmde çılgınlığın bütün tonları var. Düşmek, uçmak, zıplamak, kapışmak, yumruklamak ve yumruklanmak... Gerçekten zor ve karışık." sözlerini sarf etti.

     Filmin yapımcısı Kevin Feige, başrol oyuncusu Cumberbatch için, "Benedict, çok uzun zamandan beri ilgimizi çekiyordu. Fakat gittikçe daha da popüler oldu, daha da meşgul oldu, ki biz zaman konusunda sıkıntı çekeceğimizi düşünerek başka aktörler aradık ama sonunda 'Bunu Benedict ve programıyla bir şekilde uydurmalıyız' dedik." açıklamasında bulundu.

     Kadrosunda Rachel McAdams, Scott Adkins, Mad Mikkelsen gibi isimleri gördüğümüz filmde The Ancient One, Tilda Swinton tarafından canlandırılırken Chiwetel Ejiofor'u Baron Mordo  olarak göreceğiz.

     4 Kasım 2016
'da vizyona girmesi beklenen filmle ilgili paylaşılan fotoğraflara aşağıdan göz atabilirsiniz.