Fable 3 Karakterinizi Yaratın

Gökhan Yılmaz

 
      Fable 3'ün geliştiricisi Lionhead Studios, kendi karakterlerinizi yaratabileceğiniz sistemi internet üzerinden kullanıcılara sundu. Bu sayede oyunda bulunacak NPC'lerden (Oynanamayan karakter) birini kendiniz yaratabileceksiniz, elbette oyunu ön sipariş ile satın alırsanız.
 
     Xbox.com üzerinden Fable 3'ün karakter yaratma sayfasına ulaşabilirsiniz. 2000 faklı kombinasyona sahip sistem üzerinden karakterin cinsiyetine ve ismine karar verdikten sonra kişiliği ile alakalı bir kaç soru yanıtlayarak onu istediğiniz gibi giydirebilirsiniz. Kendi NPC'nizi yarattıktan sonra Facebook ve Twitter üzerinden arkadaşlarınızla paylaşabilir ya da masaüstü arka planınız olarak kullanabilirsiniz.
 
     Fable 3'ü ön sipariş ile satın alırsanız kendi karakterinizi oyununuza eklemenin yanı sıra onun ekstra görevlerine ve 1000 gold'luk hediyesine sahip olabileceksiniz.
 
     Not: Sistemi kullanabilmek için Xbox.com hesabına sahip olmanız (MSN hesapları da geçerli) ve Microsoft'un Silverlight eklentisini kurmuş olmanız gerekmektedir.