Sherlock Holmes: The Devil's Daughter; PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu!

Ömür Gencer

     
       Geçtiğimiz günlerde yeni bir Sherlock Holmes oyununun Paris Games Week etkinliğinde duyurulacağını sizlere aktarmıştık. Geliştirici ekip bu etkinliği beklemeden yeni Sherlock Holmes oyununu duyurdu: Sherlock Holmes: The Devil's Daughter
 
       Frogwares'in geliştirdiği ve Binben Interactive'in dağıtımcılığını üstlendiği yapım, 2016'nın İlkbahar mevsiminde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkışını yapacak. Oyun hakkında açıklanan bilgiler arasında yapımın toplamda beş dava içereceği ve oyunculara keşfetmesi için geniş oyun alanları sunacağı yer alıyor.
 
       Victoria Dönemi'nin İngiltere'sinde geçecek yapımda verdiğimiz her kararla şekillenecek bir hikaye bizleri bekliyor. Oyun için yayınlanan basın bülteninde bu yeni oyunda Sherlock Holmes'un mantığının kariyerinde ilk defa ailesel hikayeler, karışık duygular ve esrarengiz bir intikam tarafından yenik düştüğü belirtiliyor.
 
        Oyun için yayınlanan ilk ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. Sherlock Holmes: The Devil's Daughter hakkında daha fazla bilginin 28 Ekim ile 1 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Paris Games Week etkinliğinde geleceğini hatırlatalım.