World of Warships Geliştirici Günlüklerinin 9. Bölümünde Premium Gemileri Keşfedin

Tunahan Safdır

Premium Gemiler

 
     World of Warships Geliştirici Günlükleri’nin 9’uncu bölümünde Premium gemilerin dünyasına dalıyoruz. Bir geminin bu statüye erişebilmesi için üstün özelliklere sahip efsanevi araçlar olması gerekiyor. Bu nedenle Premium savaş gemileri birçok farklı yönleri göz önünde bulundurularak seçiliyorlar. Geliştiriciler oyuna Premium bir gemi eklerken ünlü Alman gemisi Tirpitz ya da yer aldığı görevlerdeki üstün başarılarıyla göz dolduran Sovyet gemisi Gremyashchy gibi örneklere yönelmekte.

     Premium gemilerin kendine has özellikleri arasında farklı tasarımlar ya da kapışmalara yeni bir soluk getirecek teçhizatlar bulunmakta. Videoda oyuna eklenen ilk Premium gemiler olan Atlanta ve Kitakami ile karşılaştıklarında oyunu test eden uzmanların bu gemilerin özellikleri hakkında neler düşündüğünü öğreneceksiniz. Ayrıca gemilerin bu uzmanlardan gelen geribildirimlere göre nasıl yeniden şekillendirildiğine tanık olacaksınız.

     Son olarak Geliştirici Günlükleri’nin bu yeni videosu, Premium gemilerin oyun mekaniklerini anlamaya yardımcı olacağı ve oyunculara ne gibi avantajlar kazandırdığı hakkında detaylı bilgiler vereceği söyleniyor.

     World of Warships Geliştirici Günlüklerinin 9’uncu bölümünü bu adresten izleyebilirsiniz. World of Warships hakkında daha fazla bilgi almak için ise bu adresi ziyaret edebilirsiniz.