Uncharted 4'ün Ertelenme Nedeni Senaryonun Sonuyla İlgili Düzenlemelerden Kaynaklanıyor

Samet Konuksal


    Normalde bu senenin sonuna doğru beklenirken 2016'nın bahar aylarına sarkıtılan Uncharted 4'ün ertelenme nedeniyle ilgili yeni açıklamalar yapıldı. Oyunun yönetmeni Neil Druckmann, ertelenmenin nedenlerinden söz etti.
 
    Açıklamalarında Druckmann, "Verilmesi zor bir karardı. The Last of Us, şimdiye kadar erteleme yaptığımız ilk oyundu. Sadece bir aylık ertelemeye rağmen kendimizi suçlu ve kötü hissetmiştik." sözlerini söyledi. Benzer hissiyatları Uncharted 4 için de yaşadıklarını belirten Druckmann, oyunun ertelenme nedeninin senaryo sonuyla ilgili düzenlemelerden kaynaklandığını söyledi. 
 
    Serinin ana kahramanı Nathan Drake'in son oyunu olacak olan Uncharted 4 için bomba gibi bir senaryo hazırlandığı belirtiliyor. Konuyla ilgili açıklamalarında Neil Druckmann, "Oyunun sonuyla ilgili çok fazla şey söylemek istemiyorum. Hevesinizi kaçırmak istemem ama söylemeden de edemeyeceğim! Çünkü oyunun sonunda büyük bir çalışma gerektiren iş bulunuyor. İstediğimiz seviyeye erişebilmek için bununla ilgili baştan çalışmalar yaptık." sözlerine yer verdi.