Monster Notebook Tulpar T7 V5.2 Modeli Eşsiz Bir Oyun Deneyimini Garantiliyor

Tunahan Safdır

 
     Monster Notebook Tulpar T7 V5.2 Modeli Eşsiz Bir Oyun Deneyimini Garantiliyor!

     Monster Notebook canavarlarından, Tulpar T7 V5.2 , en son teknoloji içerikleri ile muhteşem bir oyun hazzı yaşamanızı sağlıyor.
 
     Masaüstünün gücünü mobilin rahatlığı ile birleştiren Monster Notebook, eşsiz içerikleri ile mükemmel bir oyun deneyimini garanti altına alıyor.

     Çağ Atlatan Oyun Deneyimi

     Tulpar T7 V5.2 modelinin üzerindeki en son teknoloji içerikleri ve kişiselleştirilebilir parçaları, gittiğiniz her yere Monster'ın gücünü taşımanızı sağlıyor. En son teknoloji GTX980M ekran kartı ile kristal berraklığı kadar net görüntü veriyor. Fizik işleme hızını arttıran ekran kartı, FPS arttırdığı için gerçeklik hissini daha fazla arttırıyor. Daha akıcı grafiklerin yanı sıra çoklu ekran uyumu ile eşsiz bir deneyim yaşatıyor. Monster Tulpar T7 V5.2 modelinin NVIDIA GeForce GTX 980M ekran kartı sayesinde oyununu HD 3 farklı ekrana yayabilmenizi sağlıyor ve sadece oyunu iyi grafiklerle oynamanızı değil içine girerek karakteri hissetmenizi amaçlıyor. Batman ile düşmanınızı avlarken gecenin gölgesi gibi ya da Rocket League'de golü engellerken panter gibi hissetmenizi sağlıyor.

     Oyunların gerçeklik hissini arttırabilmek için görüntünün yanı sıra sesinde öneminin farkında olan Monster Notebook, Tulpar modelinde ONKYO hoperlör ve güçlendirilmiş kulaklık çıkışı kullanıyor. Diablo ya da Skyrim'in eşsiz müzikleri ile keyif yapabilir; arttırılabilir maksimum ses düzeyi sayesinde de CS:GO gibi oyunlarda rahatlıkla ses kasabilirsiniz.

     Kişiselleştirilebilir İçerik ve Tasarım

     Sınırları olmayan oyuncular, kişiselleştirilebilir özellikte Tulpar oyuncu bilgisayarının ram miktarını arttırabilir veya hard diskini değiştirebilirler. Monster kullanıcılara sunduğu notebook serilerinde, gerek render işlemleriniz için, gerek ultra high oyun deneyimi için, ram miktarını 32 gb'a kadar arttırabilme ve Sata Disk’in yanına çift M.2 SSD takma özellikleri ile seçtiğiniz ürünü dilediğiniz gibi kişiselleştirme imkanı sunuyor.

     Laptopların en büyük problemi olan ısınma sorununu ise gelişmiş ısıl soğutma sistemi ile cevaplıyor. Özel olarak tasarlanan çift taraflı termal soğutma, bilgisayarın uzun süreli ve bilgisayarı yoran işlemlerde bile soğuk kalmasını sağlıyor. Oyuncular için özel olarak tasarlanan soğutma sistemi ile özellikle yaz aylarında daha uzun süre oyun oynayabilirsiniz.

     Performansının yanı sıra tasarımı ile de ön plana çıkan Monster Tulpar T7 V5.2, ince, zarif özelleştirilebilir ışıklı klavye ile üretiliyor. Eşsiz klavyesi hem görsel şölen sunarken hem de oyunlarda başarınızı arttırıyor. Moba ve MMORPG türlerinde gerekli olan karışık tuş kombinasyonlarını, belirleyeceğiniz makro ile tek tuşla kullanabilirsiniz.

     Muhteşem oyun deneyimi için web sitemizden ürün sayfasına ulaşabilir ve Monster Notebook güvencesi ile sepetinize ekleyebilirsiniz. Tulpar T7 V5.2 canavarını kullananların yaptıkları yorumları inceleyebilir ve ürünü oyunu açmaması durumunda koşulsuz iade hakkı ile satın alabilirsiniz.
 
 
-Basın Bülteni