MSI Oyunculara Turnuva Tahminleri Üzerinden Hediyeler Dağıtıyor

Tunahan Safdır


     MSI cephesinde etkinlik dolu günler yaşanıyor. MSI MGA 2015 Daily Quiz etkinliği kapsamında MSI'ın resmi Twitter sayfasından günlük olarak sorulacak sorulara doğru cevap veren katılımcılar MSI GTX 760 GAMING ekran kartı kazanma şansı yakalayacak.

     Devan etmekte olan bir diğer etkinlik ise Guess&WIN MGA Europe Qualifier. Bu etkinlik kapsamında MGA 2015 turnuvası Avrupa elemelerini kimin kazanacağı yönünde doğru tahminde bulunan kullanıcılar MSI Z97A GAMING 6 anakart kazanma şansı yakalayacak. Tahminde bulunmadan önce bu adresten takımları görebilir, MSI'ın resmi Twitter sayfasını takipe alıp bu sayfaya; başına "TEAM MSI @ESL @msitweets" yazıp bir boşluk bırakıp kazanacağını düşündüğünüz takımı ekleyip tweet atarak etkinliğe katılabilirsiniz.

     Bunların haricinde turnuvalar da hız kesmeden devam ediyor. MSI MGA 2015 Heroes of the Storm Bölgesel Elemeleri 27-28 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek ve Avrupa, Orta Doğru ve Afrika'da gerçekleştirilecek elemelerde 2 takım MSI MGA Heroes of the Storm Büyük Finalleri'ne katılma hakkı elde edecek. Turnuva kapsamında Avrupa elemeleri için davet edilen takımlar Team Liquid, Natus Vincere, Fnatic ve Gamers2 olarak açıklandı. Elemelere katılacak takımlar bu adresten kayıtlarını yaptırabilecekler.

     Son olarak 1-2 Temmuz tarihlerinde de StarCraft 2 MGA Kore Elemeleri gerçekleşecek. Kore'nin en iyi oyuncuları birbirinden çekişmeli maçlarda MSI MGA Büyük Finalleri'ne katılacak 2 kişiden biri olmak ve WCS eleme puanlarını kazanmak için mücadele edecek. Etkinlik kapsamında toplamda 4000 puan oyuncuları bekliyor olacak.