The Witcher Ekibi Yeni Oyun Cyberpunk 2077 Üzerinde Sıkı Çalışmakta

Ömür Gencer


        Son olarak The Witcher 3: Wild Hunt'ı oyuncularla buluşturan CD Projekt, bildiğiniz gibi başka bir oyun projesi üzerinde de çalışıyor, Cyberpunk 2077. İki sene önce ortaya çıkan ancak söylenene göre 2017'ye kadar hakkında haber alamayacağımız oyun neden bu kadar erken duyuruldu dersiniz?
 
       CD Projekt'ten Marcin Iwinski, oyunu bu kadar erken duyurmasını sebebinin oyuncuların tepkisini görmek istemesiymiş. Firma Cyberpunk 2077 için çok heyecanlıymış ancak oyunculardan gelen yorumları merak etmiş. Duyurudan sonra oyuncu tepkilerinin inanılmaz olduğunu dile getiren Iwinski, "geriye sadece oyunu çıkratmak kaldı. Bunun üzerinde sıkıca çalışıyoruz." yorumunda bulundu.
 
       Bu açıklamaların yanında 12 yıldır The Witcher serisi üzerinde çalışan firma şunları dile getirdi:
"12 yıl boyunca kılıç yapabilirsin ama daha sonra bitkin düşersin. İnsanlar gidip başka şey üzerinde çalışmak isteyebilir. Silahlara geçtiğimiz için oldukça heyecanlıyız. Cyberpunk için takımı enerjik tutma niyetindeyiz. Ana ekip The Witcher 3'ün eklenti paketleri üzerinde çalışıyor ama gün geçtikçe daha fazla çalışan Cyberpunk 2077'ye aktarılıyor.