FIFA 16'nın İlk Oynanış Videosu Yayınlandı!

Samet Konuksal


    EA Sports'un bu sezon ilk defa kadın futbolcuları da bünyesine katacağı yeni FIFA oyunu FIFA 16, ilk oynanış videosuyla beraber kendini E3'te gösterdi. Oyunun yayınlanan ilk oynanış videosunda firmanın E3 konferansına da katılan efsane futbolcu Pele'nin sunumuyla beraber oyun içinden sahneleri görüyoruz. Birbirinden farklı pozisyonlara taraftar desteğinin de eklenmesiyle oluşturulan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
    Şimdiye kadar yapılmış en dengeli FIFA oyunu olarak tanıtılan FIFA 16'da defans sisteminin oyuna büyük bir katkısı olduğu belirtiliyor. Oynanış olarak daha önce hiç olmadığı kadar çeşitlilik sunacağı belirtilen FIFA 16'da Messi gibi önemli futbolcuların hareketlerinin Motion Capture teknolojisi sayesinde bire bir olarak kayıt altına alındığı söylendi. 
 
    Daha detaylı bir alıştırma ve öğretme kısmının olacağı söylenen FIFA 16'da kadın futbol takımlarıyla ilgili de açıklamalar yapıldı. Yine futbol piyasasındaki önemli kadın futbolcularla anlaşılıp bire bir Motion Capture çalışmasının yapıldığı kısımda yüz taramalarının üzerine de ayrıca yoğunlaşılmış.