The Witcher 3'te Keşfedilmeyi Bekleyen Adalar Var

Ersin Kılıç

Witcher 3'ün açık dünyasında ulaşım için farklı yollara başvuracağız.


     Önümüzdeki ay çıkışını yapacak olan The Witcher 3: Wild Hunt, özellikle sahip olduğu açık dünya ile oyuncuları bir hayli sabırsızlandırıyor. Her videoda her açıklamada daha fazla merak ettiğimiz oyunun dünyası için yeni açıklamalar da gelmeye devam ediyor.
 
     Rusya'daki oyun sitelerine kısa bir söyleşi yapan Witcher 3'ün yazarı Jakup Szamalek oyunun dünyasında  bizleri bekleyen adalardan bahsetmiş. Bildiğiniz gibi oyunun bazı noktalarında küçük bir sandala atlayıp Witcher 3 dünyasını arşınlayabiliyoruz. İşte bu deniz odaklı mekanlardan bahseden Szmalek, oyundaki adalara botla ya da yüzerek gidebileceğimizi söyleyerek büyük bir su altı yaşamının da bizleri beklediğini hatırlattı.
 
     Oyunda beş tane büyük beş tane küçük ada bizleri bekliyor. Bu adalarda keşfedilmeyi bekleyen farklı mekanların olduğu belirtilmiş. "Keşfedilmeyi bekleyen oldukça enteresan bölgeler göreceksiniz. Eski harabeler, terkedilmiş yerleşim alanları, mağaralar ve dahası" diyerek oyundaki bu mekanlardan bahseden Szmalek, tüm bu mekanları oyuncuların oraya gitmek isteyecekleri şekilde tasarladıklarını da sözlerine eklemiş.