The Order: 1886'nın İlk İncelemesi Yayınlandı!

Samet Konuksal


    PS4'ün merakla beklenen oyunu The Order: 1886'nın inceleme ambargosu yarın kalkacak. Ancak Fransa'nın önemli kaynaklarından Jeux Video Magazine, oyunun incelemesini şimdiden yayınladı.
 
    The Order'a 20 üzerinden 15 puan veren site, oyunu beş farklı açıdan değerlendirdi. Oynanış olarak The Order'a "Basit ama etkileyici aksiyon sahneleri var. Çok fazla QTE ve kötü tasarlanan gizlilik bölümleri bulunuyor." yorumunu yaparken, grafik konusunda "Aşırı yüksek doku seviyesi bulunuyor. Efektler aklınızı başınızdan alıyor. Sinematiklerle oyunun kendisi arasında grafik farkı yok. Harika." cümleleri söylenmiş.
 
    Ses konusunda silahların vuruş hissini yaşattığını, diyalogların ve arkaplanda yer alan müziklerin etkileyici olduğunu belirten site, oyunun acele etmeden 7 saatte bitirildiğine, bu sürenin yarısının sinematiklerle geçtiğine yer vermiş. Genel yorum olarak ise The Order adına, "Film ve oyun arasında kalan güzel bir proje. Kimine göre 'yarı başarısız', kimine göre ise 'yarı başarılı' yorumunu alacaktır. Sevdiğiniz oyunlar bu kararı vermenizde belirleyici rol oynayacak." sözleri söylenmiş.