Wolfcity Turnuvası Hakkında Her Şey!

Tunahan Başol

 
 
     Hep söyleyip durduk, bu sene Wolfteam’in turnuva yılı olacak dedik. Nitekim öyle de oluyor.
 
     WOT(Wolfteam Online Turnuvası), WOLFTHEROAD, WOLFRANK, WOLFSTARS, R2 WRC ve WRC turnuvalarını gerçekleştirecek olan Wolfteam'de, bunların dışında bir de WOLFCITY turnuvası var.
 
WOT(Wolfteam Online Turnuvası) Nedir?
 

 
3 aylık periyotlarla online olarak yapılacak turnuva serisidir. 2 kez gerçekleşecek olan bu organizasyonda her turnuvadan 2 takım R2 WRC turnuvasına katılma hakkı kazanacaktır.
 
WOLFTHEROAD Turnuvası Nedir?
 

 
GameSultan ekibi tarafından düzenlenecek turnuva serisidi. 4 ay boyunca kafelerde düzenleyeceği turnuvaların finalistlerini alıp online olarak karşılaştıracak ve toplamda 4 takım elemelere gitmeye hak kazanacaktır.
 
WOLFRANK Turnuvası Nedir?
 


1 Ekim tarihine kadar oyun içi takım sıralamasında yer alan ilk 8 takım R2 WRC turnuvasına katılım hakkı kazanacaktır.
 
WOLFSTARS Turnuvası Nedir?
 


WOLFCITY şehir elemelerini ikinci, WOT turnuvasında sıralamayı üçüncü olarak tamamlayan takımlar bu elemede yer alacak ve 14 takımın mücadele edeceği (2 WOT, 12 WOLFCITY) bu turnuvada sıralamaya giren ilk 4 takım R2 WRC turnuvasına katılım hakkı kazanacaktır.
 
R2WRC Turnuvası Nedir?
 


WOLFCITY, WOT, WOLFTHEROAD ve WOLFRANK finalistleri online olarak karşılaşır. Grup sistemi ile gerçekleşecek olan bu organizasyonda büyük finale gidecek 8 takım belirlenir.
 
WRC Turnuvası Nedir?
 


R2 WRC online elemelerinden çıkan 8 takım, offline olarak karşılaştırılır ve turnuvada büyük finale adını yazdıran her takıma para ödülü dağıtılır.


     WOLFCITY turnuvası, Wolfteam’in 6 ay boyunca, 2 haftada bir ve farklı şehirlerde gerçekleştireceği bir turnuva serisi. Toplamda 12 turnuvaya sahne olacak olan bu serinin ilk ayağı 18 Ocak 2015’te İstanbul Zocco’s Oyun merkezinde yaşanmıştı. “VurucuReeL” takımının zaferi ile sonuçlanan turnuvada para ödülleri de dağıtıldı. Şampiyon “VurucuReel” 1.250TL’nin sahibi olurken, 2. “ExpersioN” 500TL'yi, 3. olan "TheMachioneS" takımı ise 250 TL değerinde ödülü kazanmıştı.


     WOLFCITY turnuvasının ikinci ayağının heyecanı geldi çattı! 8 Şubat Pazar günü, İzmir Buca'da yeni turnuva heyecanı Milky Game Arena’da birbirinden güçlü 16 takımın katılımıyla gerçekleşecek.
 
     Her WOLFCITY turnuvasında olacağı gibi bu turnuvada da tam 2000TL değerinde para ödülleri dağıtılmaya devam edilecek. Siz de bu heyecana ortak olmak istiyorsanız, Wolfteam Nakit Dükkanı’ndan İzmir biletini mutlaka alın! Unutmayın, başvurunun geçerli olması için bilet şart. Bileti aldıktan sonra başvurunuzu yapmak için TIKLAYINIZ!
 
     

     Birinci olan takım R2WRC, ikinci olan takım ise WOLFSTARS turnuvasına katılım hakkını kazanacak. İlk 3 takım ayrıca para ödülünü de götürecek. Bakalım bu takımlar kimler olacak? Kadıköy’de VurucuReeL’in şampiyonluğunun ardından Buca’ya damgasını bakalım kim vuracak? Hepinizi bu heyecana ortak olmaya bekliyoruz.
 
Turnuva Tarihi: 8 Şubat 2015
Turnuva Başlangıç Saati: 11.00
Turnuva Türü: Offline 5vs5 Takım Maçı
Turnuva Modu: Uyku Modu
Turnuva Alanı: Milky Game Area
 
     Gelişmeleri yakından takip etmek için, gözünüz kulağınız “www.joygamesports.com” adresinde olsun. e-Spor heyecanı JoygameSports’la yaşanacak!
 
     WOLFCITY heyecanındaki bir sonraki durağımız ise 22 Şubat 2015 Pazar günü Ankara’da olacak. Ankara - Kızılay’da Chatlak Cafe’de yapılacak bu turnuva ve diğer turnuvalarımız için detaylar ve başvuru koşulları çok yakında verilecek.
 
     Bol bol Wolfteam, bol bol e-Spor heyecanı, Joygame’le yaşanır. Turnuvalarla ilgili anında bilgi sahibi olmak için JoygameSports’un Facebook sayfasını da takip edebilirsiniz.
 
                                                                                                     Basın Bülteni