World of Warplanes'te Nasıl Manevra Yapılır (Video)

Alkan Adakaner

 
    Wargaming bugün uçuş aksiyon MMO’su World of Warplanes için yayınladığı yepyeni video eğitimi serisiyle oyunculara gökyüzünde yapılabilen en ünlü ve akrobatik manevraları nasıl gerçekleştirecekleri konusunda rehberlik ediyor. Kanopi tonodan, temel savaş manevralarına ve efsanevi Immelmann manevrasına, dört yeni videonun her biri World of Warplanes oyuncularına uçuş yeteneklerini ilerletmeleri ve bunu yaparken de müthiş görünmeleri için bir hızlandırılmış kurs işlevi görüyor.

    Yayınlanan eğitim videoları, savaşlarda üstün görünmek için gerekli becerileri vermesinin yanı sıra bu inanılmaz manevraların gerçek çatışmalarda nasıl kullanacağına da ışık tutuyor. Bu video serisi, World of Warplanes’in tüm sanal pilotlarına düşman ateşini savuşturmaktan, düşman filosuna yandan saldırı tekniklerine kadar oyunlarını bir sonraki seviyeye yükseltebilmeleri için her şeyi sunuyor.

    Serinin ilk videosunun odak noktası olan kanopi tono, peşinizdeki düşmanlardan kurtulmak ve olası tahribatı önlemek için kullanılan bir atlatma manevrasıdır. Kanopi tononun üç farklı çeşidi, oyun kontrolleri üzerinde tam hâkimiyet ve bu manevranın tam olarak ne zaman yapılması gerektiği gibi konular, videoda değinilen detaylardan sadece birkaçı.