Yakuza: Black Panther'da Multiplayer Mod Olacak

Alkan Adakaner


 
     Bu hafta Famitsu dergisinde ortaya çıkan bilgilere göre Yakuza serisinin PSP'ye özel olarak piyasaya çıkacak oyunu Yakuza: New Chapter Black Panther'da multiplayer elementler de olacak.

     Dergideki haberde oyunun senaryo modunda Tag bazlı dövüşlerin olacağı belirtiliyor. Ana karakterimiz Tatsuya'nın yanına bir kişinin daha ekleneceği söylenen dövüşleri iki kişi olarak tek bir düşmana karşı yapabileceğimiz gibi grup halinde gelen düşmanlara karşı da yapabileceğiz.

    Bunun yanı sıra ekran görüntülerinde gördüğümüz boks ringlerini hatırlasanız karşılıklı dövüşlerin olacağını da göz önüne alabiliriz. Ayrıca 4 kişilik çok oyunculu mod desteğinin olabileceğinin söylenesi de kulağa oldukça hoş geliyor.

     Sokak Dövüşü, Karate, Boks ve Pro Wrestling gibi dövüş stillerinin bulunacağı oyunda her stilde özel vuruş güçlerimizin olacağı daha önce açıklanmıştı. Bu tür stil farklılıkları da karakterlerin birbirinden ayırt edici özelliklere sahip olmasını sağlayacak ki multiplayer desteği olan bir oyunda bu şart. 
 
kaynak