Amazon İngiltere Tekken 7'yi PC için Listeledi

Ömür Gencer


       Bandai Namco tarafından geliştirilen ve pek çok oyuncunun en sevdiği dövüş oyunları arasında bulunan Tekken serisinin yeni oyunu Tekken 7 geçtiğimiz günlerde duyuruldu. Sadece Xbox One ve PlayStation 3 için duyurulan bu yapımın PC'ye gelmemesi bazı PC oyuncuları üzdü. Amazon İngiltere tarafından yapılan bir listeleme PC oyuncularını sevindirecek bir söylentiyi ortaya çıkardı.
 
       Amazon İngiltere, Tekken 7 için yaptığı listelemede oyunu PlayStation 4 ve Xbox One'ın yanında bir de PC için listeledi. Amazon'un yaptığı bu listeleme geri çekildi fakat listelemenin ekran görüntüsünü aşağıdan görebilirsiniz. Bu gelişme Tekken serisinin yapımcısı ve yönetmeni olan  Katsuhiro Harada'nın Tekken 7 duyurusu sırasında söylediği sözleri hatırlatıyor.
 
     Harada tam olarak "Unreal Engine 4 sadece kolay ve güçlü değil aynı zamanda Tekken 7'yi arzu ettiğimiz herhangi bir platforma kolayca aktarmamızı sağlıyor."  Eğer Amazon'un çıkardığı bu söylenti doğruysa Tekken 7 PC platformuna gelecek ilk Tekken oyunu olacak. Yapım için daha fazla bilginin önümüzdeki San Diego Comic Con'da paylaşılacağı düşünülüyor.