Watch Dogs'un İlk İnceleme Puanı Yayınlandı (Güncellendi)

Samet Konuksal


Güncelleme: Bahsi geçen incelemenin site reklamı amaçlı yapıldığıyla ilgili yoğun iddialar dolaşmakta. Çıkan sonuçlara göre sitede son iki senedir sadece üç tane oyun incelemesi yayınlanmış. Bunlardan birisi 10 üzerinden 10 alan Goat Simulator, diğeri Galaxy Run ismindeki mobil bir oyun, üçüncüsü de Watch Dogs. Yani incelemelerle pek ilgili olmayan bu siteye Ubisoft'un inceleme kopyasını gönderdiğini kimse düşünmüyor.
 
Güncelleme 2: Yapılan incelemenin Watch Dogs'un multiplayer betası üzerinden yapıldığı hemen hemen kesinleşmiş oldu.  
 
    27 Mayıs'ta piyasa çıkışını yapacak olan Watch Dogs için inceleme ambargosu Wccf Tech isimli site tarafından önceden delinmiş görünüyor. Site, Watch Dogs'un ilk incelemesini yayınladı. İlk incelemeden gelen ilk puan, beklenenden düşük seviyede karşımıza çıktı.
 
    Watch Dogs, ilk incelemesinde 10 üzerinden 7.2 puan aldı. Bu tabi ki çok düşük bir not değil fakat beklediğimizden aşağıda. İncelemede belirtilenlere göre Watch Dogs'un senaryo modu beş ana bölümden oluşuyor. Oyun sırasında birbirinden çeşitli görevlerle karşılaştığımız belirtiliyor.
 
    Belirtilenlere göre oyunda ilerledikçe dört farklı bölümde geliştirmeler yapıyoruz. Yetenek ağacı olarak tanımlayabileceğimiz bölümler Hacking, Driving, Combat ve Crafting olarak ayrılmış. Ancak burada ilginç bir nokta var. Eğer oyunu Ubisoft'un sunucularına bağlanmadan oynarsak, bütün burada kazandığımız bütün yeteneklerin sıfırlandığı belirtilmiş.
 
    Bunların haricinde grafiksel olarak Watch Dogs'un PS4 ve Xbox One sürümlerinin, bir önceki nesildeki GTA V'e denk seviyede olduğu söylenmiş. İnceleme yazısının sonunda editör, "27 Mayıs'ta insanlar hâla Los Santos'u gezmek isteyecek." cümlesiyle birlikte Ubisoft'un reklamına bir gönderme yapmış.
 
İnceleme yazısına buradan ulaşabilirsiniz.