Oyun Kutusunda Uyuşturucu Ne Arıyor?

Levent Polater

İşte bahsi geçen 2. el oyun ve uyuşturucu

 
     Tuhaf bir 2. el oyun öyküsüyle karşınızdayız. 30 yaşındaki baba Andy Brown, 4 yaşındaki minik oğlu Riley'ye internet üzerinden sıfır veya 2. el ürünler satan Blockbuster dükkanından 2. el bir Fight Night Round 4 satın alıp çocuğuna teslim eder.
  
    Fakat Riley, oyunun kutusunu açtığında, oyun kitapçığının arkasına iliştirilmiş ufak bir poşet ile karşılaşır. Bunun ne olduğunu anlayamayan Riley, poşeti babasına götürüp ne olduğunu sorar. Babası ise gördükleri karşısında şok olur, çünkü poşette bir tutam kenever vardır.
 
     Çocuğun babası, Riley'in oyunu 10 dakika oynadıktan hemen sonra elindeki poşet ile gelip, "Baba, bu ne?" diye merak içersinde sorduğunu belirtiyor.
 
http://img.bolumsonucanavari.com/images/30ad82b3-a06c-433e-8a89-be494fdf4f26.jpg
 
    Baba Andy ise durumu şöyle özetliyor; "Kontrol ettim ve farkettiğimde şok oldum. Hemen poşeti ondan uzaklaştırdım. Fakat ya bunu şeker sanıp çiğnemeye kalkışsaydı? Bunu düşününce dayanamıyorum."
 
      Durumu polise bildiren Andy, Blockbuster'a da sitemde bulunmayı ihmal etmedi;
 
"Pek endişelenmiş görünmüyorlar, hesabıma bedava bir oyun kiralama hakkı verdiler. Ama bu çizik cd veya bozuk disk durumu değil ki, bu çok ciddi bir durum. 2. el oyunları satmadan önce kutularını kontrol etmeliler." diye konuştu. 
 
    Polis ise şu anda bahsi geçen Fight Night Round 4'ün bir önceki sahibi yani muhtemel uyuşturucu sahibini araştırıyor. Box oyunu oynarken uyuşturucu kullanan bir psikopat olsa gerek...