Pokémon Black/White'tan Oyun İçi Görseller

Ersin Kılıç


 
     Şu sıralar Heart Gold ve Soul Silver versiyonları ile gündemde olan Pokemon serisinin geçtiğimiz haftalarda duyurulan yeni oyunu Black / White'ın ekran görüntüleri resmi olarak yayınlandı.
 
     Dedikdou olarak ortaya çıkan oyunun resmi duyurusu yapıldığında ekran görüntüleri yayınlanmamış fakat bu duyurudan hemen ertesi gün oyunun ilk görüntüleri Japonya'daki oyun dergilerinin sayfalarını süslemişti. İşte bu derdi taramalarında da gözüken ekran görüntülerini temiz versiyonları bugün yayınlandı. Oyunun bu ekran görüntülerine ve dergi taramalarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 
     Pokemon oyunları için devrimsel yenilikler içereceği söylenen Black/White versiyonlarının en büyük ve merak edilen konusu ise tabi ki beşinci nesil Pokemon'ların ilk kez gözükecek olması. DS için yapımı devam eden ve daha gelişmiş grafikler, savaş alanında Pokemon'ların tamamen gözükmesi, konuşma balonları ve yeni kullanılabilir taşıma araçları ile karşımıza çıkacak olan Pokemon Black/White'ın bu sene Japonya'da piyasaya çıkması bekleniyor.