Spider-Man Yeni Oyunuyla Harika Görünüyor!

Talha Aynacı

    
      Hatırlarsınız, geçtiğimiz aylarda Activision patronu Kotick berbat Spider-Man oyunları yaptıklarını kabullenmiş ve gelecek dönemlerde daha başarılı oyunlarla karşımıza çıkacaklarını dile getirmişti. Belki biz farketmedik ama bu meğerse yeni gelecek Spider-Man oyununun ilk sinyallerinden biriymiş.
 
     Geçtiğimiz haftalarda ise Gamepro'nun son sayısında kendini gösteren Örümcek'in son macerası resmen duyuruldu. Daha öncede bilindiği gibi Spider Man : Shattered Dimension adıyla anılacak olan son oyun, diğerlerine oranla bir hayli farklı olacak.
 
 
     Yapımcılığını Beenox'un üstlendiği Spider-Man : Shattered Dimension, çizgi roman dünyasında da dört farklı boyuta ayrılan Spider-Man hikayelerinin ikisini bizlere sunacak. Bunlardan ilki hepimizin çok yakından tanıdığı The Amazing Spider-Man serisinin örümceği olurken, kontrolünü ele alacağımız diğer Spider-Man daha çok karanlık kişiliği, alacakaranlık atmosfer  ve hikayeleriyle tanınan Noir Spider-Man haliyle yönlendirebileceğiz. Yayınlanan tanıtım videosunda Third Person ( 3. Kişi Bakış ) açısı yanı sıra yer yer First Person ( 1. Kişi Bakış) açısınında oyunda bulunduğu gözlerden kaçmıyor.
 
 
 
     Bakalım Activision, farklı boyutların Spider-Man'lerini bir araya getirerek çizgi roman dünyasının bu en popüler karakterine başarılı bir oyun deneyiminide ekleyecek mi ?  Oyun PS3, Xbox360, Wii ve DS için yapım aşamasında. Harika görünen ekran görüntüleri için buraya!
 

 
 
 
Kaynak