Türk Yapımı FPS Oyunu Dark Raid Steam'in Yeşilışık Sayfasında

Samet Basri Taşlı


     Vector Games tarafından geliştirilen ve eski usül FPS ile yeni nesil grafik ve oynanış teknolojisini bir araya getiren Dark Raid, Steam'in Yeşilışık sayfasında desteklerinizi bekliyor.
 
     Muddy isminde bir droidi kontrol edeceğimiz oyunda, uzaydan gelen bilinmeyen bir mesaj sonrasında yaşanacak büyük bir macera bizi bekliyor olacak. Eski FPS oyunlarında yaşadığımız keyfi tekrar sunmak için gelen Dark Raid, 7 farklı düşman çeşidi ve onların üzerinde atış talimi yapabileceğimiz 7 farklı silahı getiriyor. Eski usül boss dövüşlerini oyunculara sunmayı planlayan oyunda, platform ve hızlı tepki verme üzerine kurulu bulmacalar da olacak.
 
     Sürükleyici bir senaryo vaad eden Dark Raid, aynı zamanda internet üzerinden rakiplerinize karşı oynayabileceğiniz çok oyunculu bir mod ile geliyor. Death Match, Team Deathmatch, Capture the Flag modları ile gelecek olan oyun, modern FPS oyunlarında yaşayacağımız en hızlı aksiyonlara ev sahipliği yapmak istiyor.
 
     Dark Raid'in Yeşilışık sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Vereceğiniz destekler sayesinde bu hızlı FPS oyununun Steam üzerinden satışa sunulmasını sağlayabilirsiniz.