Watch Dogs'un PC Sürümü, E3 2012'dekinden Daha İyi Grafik Sunacak

Samet Konuksal


    Ubisoft Montreal'in tartışmalar çıkaran oyunu Watch Dogs'un çıkışına aylar var. Ancak şimdiden oyun, grafikleriyle tartışmalara sebep oldu. Bütün bu yaşananlara açıklık getirmek isteyen oyunun yönetmeni ise, şu günlerde Twitter üzerinden cevaplanmadık soru bırakmamaya çalışıyor.
 
    Jonathan Morin, Twitter üzerinden Watch Dogs adına merak edilen başka bir şeye de değindi. Yaptığı açıklamalarda Morin, Watch Dogs'un PC sürümünün, E3 2012'de gösterilen duyuru demosundan daha iyi grafik sunacağını belirtti. E3 2012'de göterilen demonun PC, E3 2013'te gösterilen demonun ise konsol kalitesini yansıttığını söyleyen Jonathan Morin, "Oyunun PC sürümü birçok yönden E3 2012'ye nazaran daha iyi olacak. PC sürümünü geliştirmeyi, güçlendirmeyi asla bırakmadık." açıklamalarını yaptı.
 
    Jonathan Morin, oyunun PC sürümünden özel bir oynanış videosunun çıkışa yakın bir dönemde geleceğini de söyledi. İsterseniz 2012'nin yaz aylarına şöyle bir gezinti yapalım. Yeni nesil nedir tam olarak bilmezken, Watch Dogs bizi bu videoyla karşılamıştı;