50 GB'lık Titanfall'ın 35 GB'ı Seslere ve Müziklere Ait

Samet Konuksal


    11 Mart'ta Kuzey Amerika'da, 13 Mart'ta ise Avrupa'da çıkacak Titanfall'ın ön yükleme süreci PC için başlamış durumda. Oyunu şimdiden indiren PC kullanıcıları, Titanfall'ın neden bu kadar çok yer kapladığıyla ilgili bir sonuç ortaya çıkardı.
 
    Titanfall'ın indirim ve kurulum süreci tamamlandıktan sonra oyun toplamda 50 GB'lık yer kaplıyor. Ancak Origin üzerinden oyuncular, 50 GB'lık indirme yapmıyorlar. Belirtilenlere göre Origin, oyunun daha düşük boyuttaki kurulum dosyasını indiriyor. Kurulum sırasında ise normal oyun kurulumunun haricinde özel bir de ses & müzik kurulumu yapılıyor
 
    Titanfall'ı indirmeye çalışırken oyun size hangi dili istediğinizi sormuyor. Böylelikle Origin, Titanfall'ın İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Korece, Japonca, Lehçe, Portekizce, Rusça, İspanyolca ve Çince sürümlerine ait ses paketlerini indiriyor. Kurulum sırasında ise bu paketleri teker teker açıyor. Bu da toplamda 35 GB'lık yer tutuyor.
 
    Bu konuyla ilgili yeni bir düzenleme gelir mi bilmiyoruz. Ancak gereksiz yere tutulan 35 GB, birçok oyuncuyu rahatsız edecektir.