Watch Dogs'un Yeni Videosundaki Oyun İçi Sahneler PS4'ten Kayıt Edildi

Samet Konuksal


    Watch Dogs'un E3 2012'de birçok oyuncunun ağzını açık bırakmasına neden olan en önemli şeyi grafikleriydi. Fakat gelinen bu noktada Watch Dogs'un grafikleri önemli ölçüde bir 'downgrade' yaşamış görünüyor.
 
    Bildiğiniz gibi Watch Dogs'un gün içerisinde yeni bir videosu yayınlandı. Bu videonun bazı sahnelerinde oyun içinden oynanış sahnelerini de görmüştük. Bu sahnelerdeki grafikler, çoğu kişinin aklına PS3/Xbox 360'ı getirmişti. Fakat konuyla ilgili endişe verici bir açıklama geldi. 
 
    PlayStation Danimarka'nın resmi hesabı, gün içinde yayınlayan hikaye videosunun PlayStation 4'ten alınma olduğunu onayladı. Bu videodaki grafikler aşırı kötü görünmüyor. Ancak oyunun ilk tanıtımına oranla büyük farklılıklar olduğu da ortada.
 
    Bu arada, bir de Everyeye.it isimli İtalyan sitenin özel ön inceleme videosu var ki, içerisinde gördüğümüz sahneler evlere şenlik. Bu sahnelerin hangi nesle ait olduğunu bilinmiyor. Ancak yüksek ihtimalle, PS3/Xbox 360 nesline ait olduğu düşünülüyor. Bahsi geçen videoyu buradan izleyebilirsiniz.
 
*Not: Aşağıdaki video Xbox kanalından alınma olduğu için sonda Xbox reklamlarını görmektesiniz.