Söylenti:Assassin's Creed V, 5 Mart'ta Duyurulacak

Samet Konuksal


    Baştan uyaralım, bu bir söylenti haberi, yani resmileşmiş bir şey değil. Ama bu demek olmuyor ki aşağıda okuyacağınız haberin tamamı yalan. Ubisoft sızıntılara açık bir firma olarak bilinir. Hatta Assassin's Creed serisinin son oyunu Black Flag'i de resmi duyurusundan önce bir sızıntıyla görmüştük. Reddit'te çıkan bir söylentide, Ubisoft'un yayınladığı basın bülteni konu alındı. Böylelikle Assassin's Creed V'ten bilgiler ortaya çıktı.
 
    Gelen haberlere göre Ubisoft, Assassin's Creed V'in resmi duyurusunu 5 Mart'ta gerçekleştirecek. İsminde herhangi bir eke sahip olmayacağı söylenen oyun, Kasım ayı itibariyle PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak. 
 
    Ubisoft tarafından yayınlandığı iddia edilen basın bülteninde belirtilenlere göre Assassin's Creed V, Sanayi Devrimi döneminde geçecek ve oyuncuları Victoria döneminin Londra'sına götürecek. Söylentiye göre Assassin's Creed V'te Samuel Fey isimli bir suikastçiyi oynayacağız.
 
    Bahsi geçen basın bülteninde, Assassin's Creed V'in seride bir dönüm noktası olacağı belirtiliyor. Bültende, Assassin's Creed V'in tamamen yenilenmiş dövüş ve gizlilik mekaniklerini içereceği, yepyeni oynanış sistemlerini seriye ekleyeceği söyleniyor.
 
Söylentiye inanıp inanmamak size kalmış. Zaten verilen tarih çok da uzakta değil. Biraz sabredip, bekleyip, görelim...