Kingdom Come'un Kickstarter Süreci Başladı

Samet Konuksal


    CryEngine ile geliştirilen bağımsız RPG oyunu Kingdom Come: Deliverance, duyurusundan beri büyük dikkatle takip ediliyor. Şimdiye kadar gördüğümüz görüntü ve videolarla oyuncuların beğenisini kazanan yapım için kader ânı geldi.
 
    Kingdom Come'un Kickstarter süreci bugünden itibaren başladı. Yapımcılar oyun için 300.000 sterlinlik bağış istiyor. Kickstarter süreci Kingdom Come için hayati bir önem taşıyor. Zira Warhorse yetkililerinin bir dergiye yaptığı açıklamalara göre eğer beklenen bağış toplanırsa bir Çek milyarder, geri kalan gelişim sürecine yetecek kadar yatırım yapacakmış.
 
    Eğer Kingdom Come Kickstarter'da 300.000 sterliinlik bağışı toplayamazsa oyunun gelişimi durdurulacak. Warhorse Studios ilk başta Kickstarter yöntemini değil, yayıncı yöntemini düşünmüş fakat oyuna destek çıkan yayıncı bulunamamış. Bu yüzden Kickstarter'da bağış toplansa bile, yayıncı olmadığından dolayı oyun üç parçaya bölünecek. Kingdom Come'un her bölümü 30 saatlik oynanışı içerecek.
 
    Oyunun Kickstarter sayfasına buradan, yayınlanan yeni videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. Bakalım Warhorse Studios istediğini elde edebilecek mi?