Style Boutique'li Pembe DSi Satışta

Ersin Kılıç

 
 
     Nintendo'nun üçüncü parti firmalara adeta ders niteliğinde olan Style Boutique oyunu, pembe DSi modeli ile birlikte satışa sunuldu.
 
      Daha çok kızlara yönelik olsa da türü seven erkek oyuncularında büyük keyifle oynayabileceği Style Boutique içerikle pembe DSi paketinin fiyatı ise 599 TL olarak açıklandı.
 
     Konu ile ilgili dağıtılan basın bülteni ise şu şekilde ;
 
     "Nintendo DSi, yeni pembe rengi ve Style Boutique oyunuyla kız çocuklarının kalbinde taht kurmaya hazırlanıyor. Sınırlı sayıda üretilen paketler tüm seçkin elektronik ve oyuncak mağazalarında satışa sunuldu.

     Nisan ayında satışa sunulan Nintendo DSi, metalik mavi, açık mavi ve kırmızı renk seçeneklerinden sonra şeker pembesi rengi ile geliyor. Üstelik bu kez küçük kızların kendi butiklerinde kendi tasarımlarını yapabildikleri Style Boutique oyunuyla ile birlikte.

     Style Boutique sayesinde kendi moda butiklerini işletebilen, müşterileriyle ilgilenen, modayı yakından takip eden Nintendo DSi kullanıcıları, on bin eşya arasından seçtikleriyle vitrinlerini süsleyebiliyor. Moda yarışmalarına katılıp, arkadaşlarının mağazasına konuk olabilecek moda aşıklarını eğlencenin doruklarına çıkaran Nintendo DSi, kendi stilini yakalamak isteyenlerin kişisel seçimi…

     Oyun tutkunlarına kendi moda butiklerini açma imkanı veren Style Boutique ve pembeye bürünen Nintendo DSi, sınırlı sayıda üretilen paket seçeneği ile 599 TL’den raflardaki yerini aldı."