EA, Üçüncü Kez En Kötüsü Olmak İstemiyor

Samet Konuksal


   Tüketici sitesi olan The Consumerist, her sene Amerika'nın en kötü firmasını seçiyor. Oyun dünyasının önemli isimlerinden Electronic Arts ise, geçtiğimiz iki senede üst üste en kötü firma seçilmişti. Electronic Arts'ın yeni CEO'su Andrew Wilson, yeni bir Golden Poo görmek istemediğini söylüyor.
 
    Riccitiello'nun istifasından sonra bu sene itibariyle firmanın CEO'su olan Wilson, "Hem müşterisi tarafından sevilen, hem de büyük para kazanan birçok şirket var. Bu şirketler seviliyor, çünkü müşterilerinin parasının ve zamanının hakkını verebiliyorlar." sözlerini söyledi.
 
   Yaptığı açıklamalarda Andrew Wilson, EA'in senelerden beri 60 doların karşılığını sunamadığından dolayı eleştirildiğini söyledi. Wilson, "Eğer iki kez üst üste böyle bir 'ödül' alıyorsanız, kötü giden bir şey var demektir. Amerika'nın en kötü firması olarak görülmek istemiyoruz. Şahsen, Amerika'nın en kötü firması olduğumuzu düşünmüyorum. Ancak böyle bir şey varsa, müşterilerimizin göndermek istediği mesaj açık. Bu işi kesinlikle ciddiye alıyoruz." açıklamalarını yaptı.